Hirdetés

Az Nvidia vezére Jackie Channek adná a róla forgatott életrajzi film főszerepét



|

Jensen Huang az egyik legnépszerűbb filmes harcművészt kérné fel saját maga megformálására, de van egy kikötése is.

Hirdetés

Az Nvidia alapító-vezérigazgatója, a sajtóban csak Jensen Huangnak hívott Huang Zsen-hszün ugyan olykor-olykor hajlamos kiakasztani a játékosokat a megszólalásaival (például amikor a 8 GB-os memória elegendőségéről vagy az olcsó GPU-k korának végleges elmúltáról fejtegetett), de alapvetően ügyesen bánik a médiával, így az évek során afféle one-man show lett belőle.

A cégvezető legutóbb a HP The Moment című műsorának adott egy egészen személyes hangvételű interjút, amelyből nemcsak az derült ki, hogy a feleségének köszönheti a bőrdzsekis imázsát, hanem egyéb érdekességek is.

Hirdetés

Az egyik ilyen, hogy ha életrajzi filmet forgatnának róla, Huang a legszívesebben a harcművészetek nagymesterének, Jackie Channek adná a főszerepet, mivel a színész szerinte pont úgy néz ki, mint ő. Az Nvidia fejesének ugyanakkor van egy kikötése is: Huang ragaszkodik hozzá, hogy a kaszkadőrjeleneteket maga végezze el. Azt persze ő is tudja, hogy nem sok akció kerülne a sztoriba, így viccesen hozzátette, hogy a gépelésben merülnének ki ezek mutatványok.

Jackie Chan számára valamelyest hízelgő lehet, hogy éppen rá esett Huang választása, a színészlegenda ugyanis csaknem 10 évvel idősebb a vezérigazgatónál, de azért valószínűleg van olyan jó kondiban, hogy el tudná játszani egy új videokártya leleplezését, vagy egy áremelés bejelentését. A CEO azonban nem állt meg itt, és azt is elárulta magáról, hogy a karrierjét elindító gyorséttermi munka óta nem rajong a turmixokért, és hogy a mindig félbehajtva eszi a palacsintát.  

Eközben az Nvidia következő nagy dobása az RTX 40-es "Super" kártyák leleplezése lehet, amire a legfrissebb pletykák szerint már nem is kell túl sokat várni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.