Hirdetés

Az összehajtható Motorola RAZR babérjaira törne a ZTE



|

Még be sem mutatkozott az új Motorola RAZR, de a jelek szerint már több riválisa is lesz.

Hirdetés

Már januárban hallottunk róla, hogy elvileg feltámad a Motorola RAZR, összehajtható kagylómobilként. Hivatalosan továbbra sincs megerősítve a sok pletyka, de ennek ellenére máris riválisokat kapott a be sem jelentett készülék. Nemrég kiderült, hogy a Samsung is dolgozik összehajtható kagylómobilon, most pedig egy szabadalom arra utal, hogy a ZTE-nek is lesz ilyen prémium eszköze. 

Hirdetés

A ZTE összehajtható kagylómobiljának azonban kicsit más lesz a kialakítása, mint a Motorola megoldásának. A kínai cég elvileg egy keret nélküli kijelzős dizájnon munkálkodik. A kialakítás olyan, hogy a képernyő alsó része még összehajtott állapotban is látható marad. Minden bizonnyal itt jelennek majd meg az értesítések, időjárásadatok, idő, esetleg lehet vezérelni a hívásokat. 

A szabadalom alapján dupla hátlapi kamerával lehet számolni, és a felső részlegre is jutna még kettő szenzor. Talán ez a szelfikhez van, összehajtott állapotban történő használathoz. 

A hangszóró alulra kerülne, ahogyan az USB-C port is. Jackcsatlakozó nem lesz az új modellen. Mivel egyelőre csak szabadalom formájában létezik az eszköz, ezért nincs rá garancia, hogy a ZTE tényleg piacra is dobja. Az összehajtható mobilok piacára mindenesetre ráfér majd a verseny. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.