Hirdetés

Az új Galaxy SmartTag segít megtalálni az elhagyott kulcsainkat, pénztárcánkat



|

A Samsung újonnan bemutatott fejlesztése hamarosan világszerte elérhetővé válik.

Hirdetés

A Samsung bemutatta a Galaxy S21 családot, amely három mobil mellett egy új fülhallgatót, valamint egy nyomkövető eszközt, vagyis a Galaxy SmartTaget tartalmazza.

A SmarTag lényege, hogy Bluetooth Low Energy alkalmazásával képes bemérni azokat az eszközeinket, amelyeket ellátunk nyomkeresővel. Vagyis a gyakran elhagyott kulcsok, tárcák, telefonok ideje végleg lejárt a Samsung felhasználók számára, amennyiben beruháznak a SmartTagre.

A SmartTag továbbá olyan funkcióval is bír, amellyel irányíthatóak a SmartThings applikációra kapcsolt otthoni eszközök is. Egy gombnyomással kapcsolható például a lámpa a lakásban, amennyiben erre lenne igény.

Hirdetés

A Samsung egy rövid promóciós videót is közzétett a SmartTagről, ez alább látható.

A SmartTagen felül a Samsung már jó ideje teszteli Dél-Korea, az USA és az Egyesült Királyság területein a Galaxy Find Network szolgáltatást, amely összeköti a közelben lévő Galaxy eszközöket annak érdekében, hogy senki ne veszítse el a különböző tárgyait.

A fejlesztő különös figyelmet fordít a személyes adatok védelmére, tehát a Find Network használata alatt nem kell tartani illetéktelen hozzáférésektől. A rendszer már világszerte elérhető, a SmartThings applikáción keresztül lehet jelentkezni a használatára.

A Galaxy SmartTag január 29-től lesz megvásárolható 30 dolláros (nagyjából 9000 forintos) áron. Később érkezni fog a Tag+ is, amely ultra-wideband (UWB) hullámokkal méri be az eszközöket, vagyis nagyobb hatótávolsággal és pontosabban, mint a normál Tag Bluetooth segítségével.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.