Hirdetés

Az új iPad Pro már mini-LED kijelzőt kaphat



|

A jelentések szerint érkeznek a mini-LED képernyők a 2021-es Apple iPad és Mac modellekbe.

Hirdetés

Évek óta halljuk, hogy az Apple lassan áttérne a mini-LED kijelzőkre, és a jelentések szerint ez a folyamat most elindul. A közismert elemző, Ming-Chi Kuo arról adott ki jelentést, hogy az Apple gyártópartnerei felpörgették a mini-LED képernyők termelését, a sorozatgyártás mindegyik helyen elindul még az idei évben, és a következő 12,9 hüvelykes iPad Pro táblagépbe már mini-LED panelt építenek. Nem ez lesz viszont az egyetlen ilyen kijelzővel szerelt eszköz. 

Hirdetés

Kuo szerint az Apple jövőre legalább 6 olyan iPadet és Macet dob majd piacra, amelyben már mini-LED képernyő dolgozik. A koronavírus miatt viszont lehetnek csúszások. Az mindenesetre egyértelmű, hogy az Apple jövőre elindítja a forradalmát. 

A technológia az OLED-hez hasonlóan remek színeket, kontrasztot és feketéket kínál, de olcsóbban. Kuo szerint 2021-ben az Apple meg tudja majd felezni a mini-LED-kijelzőkre fordított költségeit, 2022-ben pedig azok további 35 százalékkal csökkennek. Csak remélni merjük, hogy ezzel a termékek ára is mérséklődhet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.