Hirdetés

Az XZ Premium is megkapja a Sony 3D Creator appját



|

Az app az Xperia XZ1 és XZ1 Compact készülékekkel mutatkozott be, de az XZ Premium is megkapja.

Hirdetés

A Sony az IFA alkalmából állt elő a legújabb okostelefonjaival, azonban az Xperia XZ1 és az XZ1 Compact vegyes fogadtatásban részesültek. A remek hardverek és a viszonylag kedvező ár ellenére maradt a régi és elavult dizájn, illetve nincsenek meghatározó és egyedi új funkciók. 

Hirdetés

Ez utóbbi persze nem teljesen igaz: a 3D Creator app lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a hátsó kamerával 3D-s objektumokat szkenneljenek be, majd ezeket több eltérő módon felhasználják. 

Az app nem aknáz ki semmilyen speciális hardvert, és az Xperia XZ Premium lapkakészlete, valamint kamerája éppen olyan, mint az új modelleké.

A szoftveres exkluzivitás persze elég gyakori az ágazatban (még a Google sem adta ki a Pixelek újdonságait a Nexusokra), de szerencsére a Sony elérhetővé teszi az appot az XZ Premium csúcsmodellen is. 

Sajnos nem valószínű, hogy villámgyors frissítésekre számíthatunk, a többi gyártóhoz hasonlóan a Sonynak is időbe telik majd, mire kiadja az Android Oreo rendszert a készülékeire. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.