Hirdetés

Baj van az autofókusszal? Frissítsd az iPhone-od



|

Az iPhone X, iPhone 8 és iPhone 8 Plus készülékeken jelentkező kellemetlenséget kijavítja az iOS 11.2.1.

Hirdetés

Egy apró, de annál kellemetlenebb hiba miatt egyes iPhone X, iPhone 8 és iPhone 8 Plus okostelefonok hátsó kamerája képtelen volt automatikusan fókuszálni, ami alaposan megnehezíthette a fényképezést. 

Hirdetés

Az Apple nemrég adta ki az iOS 11.2.1-es frissítését, amely szerencsére ezt a hibát is javítja. Az Apple legutóbbi frissítése alapvetően az eddig meg nem jelent Apple HomePodhoz adott hozzá ismét egyes funkciókat. 

Az ebben a hónapban megjelent iOS 11.2 egyik érdekessége az volt, hogy sérülékenységet eredményezett a HomePodon, aminek hála elvileg bármilyen idegen feltörhette volna a rendszert, és kinyithatta volna az ajtón lévő okoszárat, ami az Apple HomeKit rendszerének része. 

A sérülékenységet szerveroldali frissítéssel javították, azonban egy funkciót ehhez le kellett tiltson az Apple. A frissítés ezt most ismét elérhetővé tette. 

A felhasználók eközben kiderítették, hogy az idei iPhone készülékek autofókuszos hibája az iOS 11.2-ben jelent meg. Az iOS 11.1.2-re visszaállva a jelenség nem tapasztalható, az iOS 11.2 telepítésével azonban ismét előjön. Szerencsére az iOS 11.2.1 leszámol a hibával. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.