Hirdetés

Balos lesz a Galaxy S10 Infinity-O kijelzője



|

A szivárgások szerint bal oldalra kerül a szelfikamera kivágása, ráadásul a különböző modellek képernyőméretei is kiderültek.

Hirdetés

Egy ideje már tudjuk, hogy a Samsung Infinity-O kijelzőt rak a jövő évi Galaxy S10-es készülékekre, vagyis szenzorsáv nem lóg majd a keret nélküli képernyőbe, csak egy darabot fúrnak ki a szelfikamerának a kijelzőből. Ezt a részt állítólag képes lesz videolejátszás közben elrejteni a Samsung. 

Hirdetés

Miután rengeteg szabadalom került elő a témában, most itt az első élőképes szivárgás egy panelről, ami kísérteties hasonlóságot mutat az eddig pletykált kijelzőkkel. Vagyis úgy fest, hogy a Galaxy S10-es modellek egyikének a képernyőjét látjuk. 

A kijelző csatlakozója alul van, tehát a panelt gondolatban fordítsuk meg - a végeredmény alapján a kamera kivágása a bal felső sarokba kerül, úgy, mint a szabadalmak többségén. 

Az sajnos nem derült ki, hogy a panel konkrétan melyik modellhez tartozik, de az egyes verziók képernyőméretei kiszivárogtak. Ezek alapján a normál, "olcsó" verzió lapos és 5,8 hüvelykes képernyőt kap, míg a prémium kiadás lekerekített szélű, szintén 5,8 hüvelykes kijelzőt. A szuperprémium változat képernyője már 6,2 hüvelykes lesz. 

A Samsung új és továbbfejlesztett OLED-paneleket vet majd be a Galaxy S10-es szériához. Az M9 azt az M8-at követi, amit a Galaxy S9, S9+ és Note 9 modellekben alkalmazott a gyártó. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.