Hirdetés

Banális okból nem olvashattál e-mailt az 1980-as évek vonatjain



|

A technikai feltételek adottak voltak egy TRS-80 Model 100-as modemmel, csak a világ aprója kellett volna hozzá.

Hirdetés

Igazi retró csodákba tud belebotlani az ember, ha gyanútlanul alámerül az internet bugyraiba. Ma például az alábbi videóra akadtunk rá, ami tökéletes lenyomata az 1980-as évek IT-piacának, annak minden bájával és ma már megmosolyogtató részletével együtt.

Történetünk hőse egy TRS-80 Model 100 modemet prezentál éppen. Ez a csodálatos kütyü gyakorlatilag arra volt jó, hogy bárhonnan le tudjuk kérni az üzeneteinket, ha van a közelben egy telefonvonal. Világjáró karakterünk még akár a vonaton is megtehette volna ezt, de sajnos itt egy pénzbedobós telefont talált, bőröndjei pedig nem apróval voltak tele.

Hirdetés

Nyugalom, szerencsére happy enddel végződik a sztori, techguru hősünk végül a konyhaasztalnál csak meg tudja nézni, ki mit írt neki. Csodálatos keretes szerkezet ez, igazi kis retró gyöngyszem. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.