Hirdetés

Bárhová elkísér a Sony moduláris házimozi rendszere



|

360 fokos térhatású hangokkal ölel körbe a hordozható HT-AX7.

Hirdetés

Az igényes otthoni szórakoztatás egyik alapvető eleme a térhatású hangzás, amit hagyományos házimozi rendszereket túl a manapság nagy népszerűségnek örvendő soundbarok, vagyis hangprojektorok segítségével is megteremthetünk.

E megoldások nagy hátránya, hogy csak egy adott ponton működnek, az áthelyezésük pedig nem olyan egyszerű, hogy csak úgy ide-oda rakosgassuk őket a házban, vagy hogy útra keljünk velük. A Sony azonban rájött, hogy miként lehet kiküszöbölni ezt a fogyatékosságot.

Hirdetés

A válasz nem más, mint a frissen bemutatott HT-AX7 hordozható házimozi rendszer, amely a kompakt, moduláris kialakításának hála bárhol képes megteremteni a házimozi-élményt. Az elegáns, szövet borítással bevont termék egy fő hangsugárzóból és két kisegítő zajkeltőből áll, amelyeket magunk köré lepakolva érjük el a mozihangzást.

"A HT-AX7 a 360 Spatial Sound Mapping technológia segítségével több fantomhangszórót hoz létre elöl és hátul, így a térhatású hang körülölel téged. Csak helyezd el a három hangszórót magad körül, és teljesen belefeledkezhetsz a hangzásba."

- írja a Sony hivatalos termékoldala. Az összesen 2 kg-os rendszer ugyanakkor a hangtér-hatás nélkül is használható, ebben az esetben az egész helyiséget betöltő hangzást ígér a gyártó. A Bluetooth 5.2-nkeresztül csatlakozó HT-AX7 működtetéséről beépített akkumulátorok gondoskodnak, amelyek kb. 30 órányi üzemidőt biztosítanak, 10 perces gyorstöltéssel viszont további 150 percnyi szórakoztatás csiholható ki belőlük.

A hordozható házimozi megjelenése valamikor a következő hetek során várható. A magyar ár cikkünk írásakor még nem ismert, de az Egyesült Államokban nettó 499 dollárt, vagyis 175 ezer forintot kell fizetni érte (ez az ár nyilván nettó, szóval még rájönnek az adók).  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.