Hirdetés

Bármilyen kínzást kibír az LG G6



|

A JerryRigEverything csatorna kezelésbe vette az LG G6-ot, ami jól vizsgázott a stresszteszteken.

Hirdetés

Az LG G6-os okostelefonja volt az első, amely új korszakot nyitott a kategóriában. De vajon mennyire bírja a strapát a 18:9-es képarányú, 5,7 hüvelykes kijelző? A JerryRigEverything csatorna kezelésbe vette a készüléket, amely alapos stresszteszteken ment át. 

Hirdetés

A G6 jól bírta a kínzást. Az előlapot védő Gorilla Glass 3 ellennáll a karcoknak, ahogyan az előlapi és a hátlapi kamerák, valamint a hátlap is. Az ujjlenyomat-olvasó még komoly karcolások után is működőképes marad. 

A készülék oldala teljes mértékben fém (a felső hangszóró rácsa is), ráadásul a hajlításos teszten is kiemelkedően vizsgázott. A beégéses képernyőteszten it átment az eszköz. 

Összességében elmondható, hogy az LG G6 jól bírja a gyűrődést, és átlagos mindennapi használat mellett valószínűleg soha nem lesz probléma vele. A látottak alapján semmilyen minőségi hibától nem kell tartania a leendő tulajdonosoknak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.