Hirdetés

Beelőzheti a Samsungot az iPhone 15 másolásával a Xiaomi



|

Könnyen lehet, hogy mégsem a koreaiak lesznek az elsők, akik átvesznek egy új megoldást az iPhone 15 szériától.

Hirdetés

A Xiaomi még áprilisban leplezte le a legújabb csúcstelefonjait a Xiaomi 13-as sorozat képében, ám zászlóshajónak szánt 13 Ultra végül nem részesült kifejezetten meleg fogadtatásban, miután a független tesztek a kijelzője energiahatékonysága és a kamerás képességei kapcsán is hiányosságokra mutattak rá.

A gyártó legközelebb a következő nagy dobásával, a Xiaomi 14 modellcsaláddal javíthat a renoméján, amely egy friss pletyka szerint az iPhone 15 Prótól és 15 Pro Maxtől leshet el egy fejlesztést.

Hirdetés

Mint az sokak számára ismert lehet, az Apple várhatóan szeptemberben leleplezésre kerülő prémium mobiljai kapcsán már több forrás is készpénznek veszi, hogy titán kerettel érkeznek a jelenleg alkalmazott rozsdamentes acél helyett. Ezzel párhuzamosan az IceUniverse nevű szivárogtató nemrég arról írt, hogy a 2024 elején beköszönő Samsung Galaxy S24 Ultra is átveheti a megoldást.

Azóta viszont IceUniverse ismét megszólalt, ezúttal a kínai Weibo közösségi oldalon kürtölve világgá, hogy tudomása szerint nem a Samsung, hanem a Xiaomi csapata lesz az első az androidos térfélen, akik titán tokozásban kínált mobilt dobnak piacra.

A szivárogtató úgy tudja, hogy ez a Xiaomi 14 Pro alternatív kiadásaként választhatjuk majd a könnyebb anyagot, ami ezek szerint valamikor 2023 szeptembere és 2024 január-februárja között kerül boltokba, hiszen a korábbi évek gyakorlata alapján ezekben az időpontokban számíthatunk az iPhone 15- és a Samsung Galaxy S24-sorozatok rajtjára.

A következő generációs Xiaomik kapcsán még az előző hónap végén futott be egy jelentés, amely szerint az új modellcsalád összesen négy típust, a Xiaomi 14-et, a 14 Prót, a 14 Pro Plust és 14 Ultrát tartogatja, s mindegyikük a Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 processzorra épül majd. Hogy a készülékekből mennyi jut el a nemzetközi piacra, az egyelőre rejtély, a kínai gyártók ugyanis gyakran követnek eltérő stratégiát a belföldi és a globális forgalmazásban.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.