Hirdetés

Beépített játék dobja fel a Windows 11 telepítését



|

Nem muszáj unalmasnak lennie a Windows beállításának.

Hirdetés

A Microsoft néhány éve megirigyelte a Google Chrome nagy népszerűségnek örvendő dinoszauruszos játékát, és az Edge-ben is elérhetővé tett egy saját mókát. A 2020-ban debütált Surf a böngészőben az Edge://surf cím beírásával indítható el, de erre a linkre kattintva akár rivális böngészőkben is hozzáférhető.

Most pedig úgy tűnik, hogy az 1991-es SkiFree-n alapuló móka immáron a Windows 11 telepítése során is rendelkezésre áll, valamivel szórakoztatóbbá téve az egyébként nem kimondottan élvezetes feladatot.

Hirdetés

A The Verge ugyanis arról számolt be, hogy az új Surface Laptop Studio kezdeti beállításakor a Microsoft felajánlja a Surf elindítását, miközben a háttérben fut a Windows 11 frissítéseinek telepítése. A játék teljesen ugyanaz, mint a böngészős változat, vagyis egy szörfössel kell különböző akadályok között navigálnunk.

Forrás: The Verge
Forrás: The Verge

A cél, hogy minél messzebbre jussunk, akinek pedig nem tetszik az alap karakter, annak más opciók is rendelkezésre állnak, köztük eltérő nemű és bőrszínű emberekkel, illetve egy jópofa pingvinnel. A The Verge cikke szerint a játék nemcsak a frissítések telepítése, hanem a Windows biztonsági mentésből való beállítása közben is elérhető, az viszont egyelőre nem tiszta, hogy ez csak az új Surface-eszközökre igaz, vagy általában véve lett a Windows 11 beállítási folyamatának része a szörfözés.

Akárhogy is legyen, az ötlet mindenképp méltányolandó, már ha nem kezdenénk valami teljesen mást az időnkkel a várakozás alatt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.