Hirdetés

Bejelentkezés után is jelszavazhatjuk a Google fiókunkat, mutatjuk, hogy kell beállítani



|

Immár akkor sem férnek hozzá illetéktelenek az adatainkhoz, ha bejelentkezve maradunk a gépen.

Hirdetés

Mindenkivel előfordult már, hogy a saját gépén is használta a Chrome inkognitó módját, ha például a YouTube-on vagy más videómegosztón olyan tartalmat nézett, amire mások csak ráncolták volna a szemöldöküket, ha meglátják a keresési előzményünkben. A most beiktatott védelmi réteg épp őket hivatott védeni.

Hirdetés

Az újításnak köszönhetően hiába vagyunk bejelentkezve a böngészőbe, a keresési előzményeket megnézni és szerkeszteni csak a Google jelszavunk birtokában lehet. Ennek aktiválásához nem kell mást tenni, mint felkeresni a Saját Google-tevékenységek oldalt, ahol a rendszer azonnal fel is kínálja az új opciót.

A jelszavunk beírása után bekapcsolhatjuk a védelmet, így a jövőben a keresési előzményeknél, a YouTube-os tevékenységeknél és a Google asszisztens irányítására használt korábbi parancsaink listjájánál is egy kis lakat fogad majd minket, és igazolnunk kell a személyazonosságunkat, mielőtt megtekinthetnénk vagy módosíthatnánk ezeket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.