Hirdetés

Belépett a videós nagyágyúk közé az LG G7 ThinQ



|

A legutóbbi frissítésnek hála már 4K@60fps mellett is képes videókat rögzíteni az aktuális zászlóshajó.

Hirdetés

Új frissítés érkezett az LG G7 ThinQ okostelefonhoz, amelynek hála a videók rögzítése már 4K@60fps mellett is lehetővé vált a dél-koreai gyártó aktuális zászlóshajóján. 

Hirdetés

Elsőként Dél-Koreában jelent meg a frissítés, de a következő hetekben elvileg más régiókba is eljut. 

Miközben 4K@30fps felvételi módban a felvételek hossza nincs korlátozva, addig 60fps mellett maximum 6 perces anyagokat lehet rögzíteni. Ez nem túl meglepő, az androidos készülékek általában 5-6 perces korlátozással dolgoznak ilyen módban. 

A frissítésnek hála nőtt a képek élessége automata módban, illetve vakus fotózásnál a Super Bright mód is fejlődött. A piros és a zöld színek renderelése is javult, illetve általánosságban is jobb lett a felhasználói élmény. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.