Hirdetés

Bemutatkozott a Samsung Galaxy S23 FE és még két, olcsóbb készülék



|

Nem csak okostelefonjából, de táblagépéből és fülhallgatójából is készít FE változatot a Samsung.

Hirdetés

Hosszas várakozás és egy jelentős szivárgás után bejelentette a Samsung a Galaxy termékcsalád zászlóshajónak számító S23, Tab S9 és Buds készülékeinek FE változatait. A gyártó szünetet tartott, a Galaxy S21 FE óta nem szolgált újdonsággal ezen a vonalon, de most rögtön három terméket is bemutatott - és a FE már nem a Fan Edition rövidítése (ahogy a PCW sem a PC Worldé, ilyen időket élünk).

Várhatóan legnagyobb érdeklődésre a Samsung Galaxy S23 FE tarthat majd számot. Ez egy Snapdragon 8 Gen 1-es chipet használó készülék 128 vagy 256 GB tárhellyel, 6,4"-es kijelzővel, és három hátlapi kamerával, melyek közül a fő 50MP-es, az ultraszéles 12MP-es, a telefotó pedig 8MP-es Az előlapi kamera 10MP-es. Az energiáért egy 4500 mAh-s akkumulátor felel, ami egésznapos rendelkezésre állást biztosít. Kerete alumínium, kijelzőjét Corning Gorilla Glass 5 védi, és IP68-as, így nagy strapabírást ígér a gyártó. Az Egyesült Államokban 599,99 dollárról indul, ez adóval együtt nálunk kb. 282 ezer forintnak felel meg.

Hirdetés

A Samsung Galaxy Tab S9 FE-ből két változat is piacra kerül, a kisebb 10,9"-es, a nagyobb, a Tab S9 FE Plus 12,4"-es. Érdekes, hogy a nagyobból csak Wi-Fi-s változat készül, a kisebbet lehet csak 5G-vel kérni. Mindkettőben Samsung Exyons 1380 chipset dolgozik, és ahogy az S23 FE-nél, úgy itt is 128 vagy 256 GB tárhely közül választhatunk. További eltérés, hogy a kisebb változat 6 vagy 8, míg a nagyobb  verzió 8 vagy 12 GB RAM-mal kerül piacra, és az akkumulátor sem ugyanakkora, 8000 mAh-st kapnak az alap, és 10090 mAh-st a Plus változatot választók. Az alapárat 449,99 dollárra lőtték be, ez kb. 210-220 ezer forint lesz, mire idér.

Végül pedig ott a Samsung Galaxy Buds FE, egy grafit vagy fehér színben elérhető, automatikus zajszűréssel hat órán keresztül, enélkül kilenc órán át üzemelő, de tokkal 21 és 30 órán át használható fülhallgató. Képes Samsung készülékek között automatikusan váltani. 99,99 dollárért, kb. 50 ezer forintért lehet majd hozzájutni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.