Hirdetés

Bemutatkozott az 5-kamerás LG V40 ThinQ csúcskészülék



|

A jackcsatlakozó sem hiányzik a tripla hátlapi kamerás, bivalyerős LG zászlóshajóról, ami végre hivatalosan is bemutatkozott.

Hirdetés

Az LG menetrend szerint mutatta be a legújabb zászlóshajóját, az LG V40 ThinQ-t. A csúcskategóriás készülék árban is igazodik a mezőnyhöz: 900 dollárba kerül. Cserébe nagyon sokat tud. 

Hirdetés

Ezért az árért egy 6,4 hüvelykes OLED-kijelző jár, 3120 x 1440-es felbontással és a képernyőbe belógó szenzorsávval. A Qualcomm Snapdragon 845-ös chipje mellett 6 GB RAM és 64/128 GB tárhely egészíti ki a specifikációk listáját. A készülékre összesen 5 kamera került, és jó hír, hogy van jackcsatlakozó, valamint microSD-foglalat. 

A jackcsatlakozó mellett az audioélményt a 32-bites QuadDAC is fokozza, ugyanakkor hangszóróból csak egy jutott a készülék aljára, igaz, az Boombox technológiával. 

A tripla hátlapi kamerarendszer fő szenzorát egy 12 megapixeles érzékelő adja, f/1.5 rekeszértékkel, optikai képstabilizációval és dupla fázisos autofókusszal. A 107 fokos, 16 megapixeles és f/1.9-es széles látószögű lencsét ezúttal egy 12 megapixeles, f/2.4-es, 2x-es nagyítású telefotós kamera egészíti ki. Ezzel jelenleg a legsokoldalúbb kamerarendszernek számít ez a megoldás, amely a portréfotózást is támogatja, a háttér elmosását pedig utólag is képes módosítani. A Cine Shot funkció pedig rövid videókat készít, amelyben kizárólag a háttér mozog. Az előlapra egy 8 és egy 5 megapixeles szenzor jutott, utóbbi a csoportszelfikhez. Portréfotó itt is van. 

A készülék természetesen víz- és porálló (IP68-as minősítést kapott), támogatja a vezeték nélküli töltést, az ujjlenyomat-olvasó pedig a hátlapra került.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.