Hirdetés

Bemutatkozott az AirPods még drágább alternatívája



|

Májusban válik elérhetővé az Apple következő újdonsága, a 250 dolláros Beats PowerBeats Pro vezeték nélküli fülhallgató.

Hirdetés

A Xiaomi mindenkinek odacsapott a vezeték nélküli fülhallgatók piacán, amikor 15 dolláros megoldást villantott. Ez több mint tízszer olcsóbb, mint egy Apple AirPods. Az Apple-nek nemrég megérkezett a felújított fülhallgatója, amely bár drágább, azért jobb is. 

Hirdetés

Az óriás most a Beats márkáján keresztül pedig bemutatott még egy opciót. A Beats Powerbeats Pro májusban érkezik, 250 dolláros áron. 

Az AirPodshoz hasonlóan ez is teljesen vezetékmentes, illetve van Apple H1 chip és Hey Siri funkció. 

A dizájn célja itt az, hogy jobban elzárják a füleket a külvilágtól, és így jobban csökkentsék a zajt. Mivel körbeölelik a füleket, ezért az sem valószínű, hogy kiesnének. Ez sokak számára fontos lehet, például edzés közben. A Beats újdonsága ugyanis ellenáll a víznek és az izzadtságnak is. 

Folyamatos használat mellett a Powerbeats Pro akár 9 órát is kibír, vagyis nem kell olyan gyakran tölteni, mint a többi vezeték nélküli fülhallgatót. A tok pedig alkalmas a töltésre, egy 5 perces töltésnek hála további 1,5 óra üzemidőt garantál. A tokkal összesen 24 órás üzemidő érhető el. 

Az újdonság fekete, fehér, kék és barna színekben lesz vihető. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.