Hirdetés

Bemutatkoztak a TCL DragonHinge technológiás összehajtható mobiljai



|

Érdekes prototípusokat vitt az MWC-re a TCL, de egyelőre megérinteni sem volt szabad azokat.

Hirdetés

A TCL a várakozásoknak és a szivárgásoknak megfelelően bemutatta a saját összehajtható mobiljait. A gyártó a DragonHinge technológiára építkezik, hajlékony OLED-képernyőkkel. A készülékek így többféle kialakításban is jöhetnek. 

Hirdetés

Sajnos azonban egyelőre csak prototípusok vannak, vagyis megvásárolni egyelőre nem lehet a TCL termékeit. Az első kereskedelmi forgalomba kerülő összehajtható TCL termék 2020-ban jelenik meg. 

Mi az a DragonHine? A TCL szerint egy mechanikus ház az összehajtható eszközöknek, ami lehetővé teszi, hogy több eltérő módon hajtogassuk és zárjuk össze azokat. Azt persze nehéz lenne megmondani, hogy miben különbözik a technológia attól, amit a Samsung, a Huawei vagy az Oppo mutatott. 

A TCL egyébként nagyon óvatos, és nem véletlenül csak prototípusokat vitt magával. Így nem marad ki a "buliból", ugyanakkor ha mégsem őrülnek meg az emberek a kezdetekben 2-3000 eurós összehajtható eszközökért, akkor nem kell annyi időt és pénzt áldozzon a fejlesztésekre. A beszámolók szerint a helyszínen hozzá sem lehetett érni a TCL újdonságaihoz. 

Ha még több hír és cikk is érdekel a 2019-es Mobile World Congress újdonságairól, kattints!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.