Hirdetés

Bemutatta, majd eltüntette a vezeték nélküli töltőjét a Tesla



|

Megjelent egy Qi-képes vezeték nélküli töltő a gyártó weboldalán, majd gyorsan eltüntették a terméket.

Hirdetés

Elon Musk körül mostanában elég sok furcsa dolog történik. Nem is olyan régen például bejelentette, hogy kivonná a Teslát a tőzsdéről, pedig erről a cég igazgatótanácsát nem is informálta. Napokkal később meggondolta magát. Ehhez hasonló volt a Tesla legújabb termékbemutatója is. 

Hirdetés

A gyártó weboldalán felbukkant egy Qi-képes vezeték nélküli töltőpad. Másnapra a terméket eltüntette a Tesla. 

A Tesla Wireless Charger elvileg 65 dollárba került volna. A Qi-képes eszközök töltése mellett powerbank formájában is használható, ugyanis van USB-C kábele és egy 6000 mAh-s akkumulátora. A töltőpad töltését USB-A porton keresztül lehet megoldani. 

A töltőpad elvileg feketében és fehérben lett volna elérhető. Vezeték nélküli töltőként 5 wattot tud, vezetékes formában 5 volt/1,5 amperrel tölt. A vételára sajnos nem derült ki, ahogyan az sem, hogy valaha megjelenik-e. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.