Hirdetés

Betalált az AirPods



|

A tulajdonosok 98 százaléka elégedett az Apple vezeték nélküli fülhallgatójával.

Hirdetés

Telitalálatnak bizonyult az Apple vezeték nélküli, Bluetooth-on keresztül működő fülhallgatója, az AirPods. Bár két hónapot késett a megjelenése, a tulajdonosok mégis roppant elégedettek. 

Hirdetés

A Creative Strategies and Experian felmérése szerint az AirPods-tulajdonosok 98 százaléka elégedett a fülhallgatójával. 82 százalék ezen belül nagyon elégedett, 16 százalék pedig elégedett. Mindössze 2 százalék nem volt megelégedve a termékkel. 

Ez persze rekordnak számít, még Apple terméknél is. Az első iPhone a megjelenésekor 92 százalékos mutatót ért el, még 2007-ben. Az iPad három évvel később 95 százalékosat, majd 2015-ben az Apple Watch 97 százalékosat. 

A kutatás fényt derített rá, hogy 93 százalék elégedett, mert az AirPods nem esik ki a füleiből. 95 százalék volt elégedett az üzemidővel és a kényelemmel, 97 százalék a tokkal és a Bluetooth-alapú működéssel, 98 százalék pedig a töltési idővel. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.