Hirdetés

Bevásárolta magát az asztali PC-k világába a Corsair



|

A Corsair felvásárolta a főként egyedi összeállítású gamergépekkel foglalkozó Origin PC-t.

Hirdetés

A Corsair eddig gamereknek szánt perifériákkal és komponensekkel, kiegészítőkkel foglalkozott, most azonban úgy döntött, ideje belépni a gamereknek szánt PC-k világába is. A Corsair ezért felvásárolta a főként egyedileg összeállított gamergépekkel foglalkozó Origin PC-t. 

Hirdetés

Az amerikai Origin PC a jövőben is önállóan folytatja a működését, azonban a Corsair még jobban koncentrál majd a PC-s játékpiacra, az Origin PC által összerakott konfigurációkban pedig sokkal több Corsair alkatrész lesz. Emellett az iCue szoftvert is beépítik minden termékbe (a rendszerszintű világításszinkronizáció érdekében). 

Érdekesség, hogy a Corsairt még 1994-ben alapították, és elsősorban DRAM gyártására koncentrált a cég. Csak ezután nyitott a perifériák, úgy mint gameregerek, billentyűzetek és headsetek irányába.

Az Origin PC-t pedig 2009-ben az Alienware korábbi dolgozói alapították, és a gamereket, valamint professzionális felhasználókat nem csak csúcsteljesítményű és egyedi asztali gépekkel, de laptopokkal is kiszolgálták azóta. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.