Hirdetés

Bivalyerős processzorral támad a Nothing Phone 2



|

A második mobiljával már szintet lép a Nothing, hamarosan egy titokzatos új terméket is leleplez a gyártó.

Hirdetés

Az okostelefonos forradalom kezdeti éveit jellemző rohamos fejlődéshez képest manapság kissé állott a levegő a mobilos piacon, de azért akadnak még olyan üdítő színfoltok, mint a tavaly színre lépett Nothing, amely a Nothing Phone (1) nevű készülékkel hozott némi frissességet az androidos szcénába.

Ahogy azt tartóstesztünkben is írtuk, a OnePlus-alapító Carl Pei által elindított vállalat egy egész izgalmas középkategóriás mobilt tett le az asztalra, amely hardveresen ugyan nem rengette meg a világot, de az átlátszó hátlapja, a feltűnő LED-világítása és a letisztult kezelőfelülete figyelemre méltó ajánlattá tette.

Hirdetés

Pei még a múlt hónapban árulta el, hogy a Nothing Phone (1) folytatása szintet lép, és a prémium mobilok szegmensében fog versenyezni, most pedig már azt is tudjuk, hogy ezt a Qualcomm csúcsprocesszorával teszi majd. A cégvezető ugyanis az éppen zajló barcelonai Mobile World Congressen, a kaliforniai chipgyártó standján jelentette be, hogy a Nothing Phone (2) egy Qualcomm Snapdragon 8-szériás SoC-ra épül majd.

A készülékről sajnos nem tudhattunk meg semmi mást, így a megjelenési dátumot és azt sem, hogy pontosan melyik Snapdragon 8-as processzorra számíthatunk. Ha tippelnünk kellene, a novemberben bemutatott Snapdragon 8 Gen 2-re, esetleg a várhatóan az év közepe táján befutó 8+ Gen 2 frissítésre gondolnánk. Carl Pei ugyanakkor ismét megerősítette, hogy az elődjével ellentétben a Nothing Phone (2) már az Egyesült Államokban is boltokba kerül.

Ezzel viszont még nincs vége, a Nothing valamikor a következő hetek során egy titokzatos, új terméket is le fog leplezni. Ez valószínűleg nem telefon, hanem a Nothing Ear (1) vezeték nélküli fülhallgató új generációja lesz, amelyről januárban már kiszivárgott fotókat is láthattunk.

Úgy néz ki tehát, hogy a londoni központú cég nem jut az egyetlen mobil után bebukó Essential Phone sorsára, és az idei évben is folytatja a nyomulást. Mi kíváncsiak vagyunk, mire jutnak Pei dizájnerei egy izmos hardverrel, így természetesen a továbbiakban is beszámolunk majd a Nothing Phone (2)-vel kapcsolatos hírekről.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.