Hirdetés

Biztonságos online pénzügyek és értékes ajándékok a júliusi PC Worldben



|

Legfrissebb magazinunkban a sokaknak immár megkerülhetetlen online számlázástól a biztonságos pénzutalásig számos témát körbejárunk. Emellett pedig egy ajándék játékkal, és három segédprogrammal is kedveskedünk olvasóiknak.

Hirdetés

Július elsejétől már minden vállalkozóra vonatkozik az online számlaadat-szolgáltatási kötelezettség, így aztán logikus - és hosszabb távon amúgy is elkerülhetetlen - lépésnek tűnik, ha egyúttal át is állnak az online számlázásra. Emiatt kiválogattuk a legjobb elérhető szolgáltatásokat és egyenként be is mutatjuk mindet. Hasonlóképpen alaposan elmerülünk az online pénzutalás, valamint a mobillal történő fizetés témaköreiben, sőt készítettünk egy exkluzív, kliens oldalon teljes körű biztonságot nyújtó OS-t is, amit megtaláltok a PC World Pluson.

Hirdetés
 

Inteles fronton hosszú hónapok óta a Z490-es alaplapok megjelenése az egyik legizgalmasabb esemény. Tesztlaborunkban nem kevesebb, mint öt gyártó (ASRock, Asus, Biostar, Gigabyte, MSI) termékét vetettük össze, amelyek vállát kettős teher nyomja: meg kell szerettetniük a platformot a felhasználókkal és le kell győzniük az AMD-t.

További témáink részletesen:

5G-re várva

Utánajártunk, hol tart az 5G hazai fejlesztése, mik a hiányosságok és mely készülékek profitálnak a fejlesztésből.

Így jegyzetelünk mi 2020-ban

Nagyobb valószínűséggel hordasz magadnál mobilt a mindennapokban, mint jegyzettömböt és tollat vagy ceruzát. Ezekkel a jegyzetelőkkel nem feledkezhetsz meg semmiről.

Meg nem énekelt hősök - a videojátékok fordítói 1. rész

Részletesen ismertetjük a munkafolyamatot, minek eredményeként magyar feliratot kapnak azok a játékok is, amelyekhez hivatalosan nem jár. 

Hozd ki mobilodból a maximumot!

A gyakorlatban is bevált, rejtett beállításokat mutatunk, amelyeknek jó hasznát vehetik androidos készülékek tulajdonosai.

A júliusi PC World mellé az ingyenes vírusvédelmi kódokon (ESET, G Data, Bitdefender) felül ajándékba adjuk a Paragon Hard Disk Manager 25 Anniversary LE, az Audials TV Recorder 2020, valamint a WebSite X5 Start éves kulcsait. Ezen felül természetesen előfizetőinknek és vásárlóinknak is ugyanúgy jár a klasszikus puzzle-platformer Oddworld: Abe's Oddysee minden elemében modernizált remake-je, az Oddworld: New 'n' Tasty steames változata.

Tartalom

Trend

Biztonsági hibákkal hadakozik az Intel
Hírek
Szerkesztőink ajánlják

Fókusz

Online számlázók
Adatlopó e-mailek sötét trükkjei
Védett pénzügyek (PC World Plus)
Mobil pénzügyi segédek
Pénzutalás a weben
Bankkártya a mobilodon

Eszközök

Az alaplapok királyai
Kontroller a mobilodhoz
Nokia 2.3
Redragon Vishnu K596
Huawei Watch GT2e
Philips Brilliance 346P1
TP-Link Deco X60
Lenovo Legion 5i 15"
5G-re várva
Zöld szignó
Piactér 

Szoftver

Így jegyzetelünk mi 2020-ban
A HTML5 titkos képességei
Paragon Hard Disk Manager (PC World Plus)
Audials TV Recorder 2020 (PC World Plus)
WebSite X5 Start (PC World Plus)
A Windows 10 legfrissebb újdonságai
A hónap szoftverei
A hónap mobilalkalmazásai

GameStar

Meg nem énekelt hősök - a videojátékok fordítói 1. rész
Ajándék játék - Oddworld: New 'n' Tasty (PC World Plus)
A hónap játéka - The Last of Us Part II
Kilépett a PlayStation 5 a napfényre
A mobil lesz a legfontosabb e-sport-platform?

Tippek

Hozd ki mobilodból a maximumot!
Érintőképernyős projektek
Irány a végtelen!
Segélyvonal

A magazinunk digitális változatát megtalálod a Digitalstand oldalán (a teljes verziók a szoftvereket is tartalmazó változatnál érhetőek el). Ha pedig belelapoznál az aktuális lapszámba, látogasd meg a Facebook galériánkat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.