Hirdetés

Biztonságosabbá tehetik a gyerekek TikTok-fiókját a szülők



|

A TikTok szülői felügyelettel kapcsolatos frissítése új keresési korlátozási lehetőségeket is kínál.

Hirdetés

A TikTok bővítette a szülői felügyeleti beállításait, így a szülőknek még több lehetősége van arról dönteni, hogy a gyerekük mit láthat és a fiókra mennyire privát, biztonságos. 

Lehetőség van például korlátozni, hogy kik írhatnak megjegyzést a gyerekek videóira, kik nézhetik meg a fiókjukat vagy kik láthatják, hogy milyen videókat lájkoltak. Ezekkel a lehetőségekkel elérhető, hogy csak a gyerekek barátai tudják ezeket a dolgokat. Akár a közvetlen üzenetek is korlátozhatóak vagy kikapcsolhatóak. 

Hirdetés

Tartalmak terén is vannak változások: a szülők megakadályozhatják a videók, felhasználók, hashtagek vagy hangok keresését, így bizonyos tartalmakra nehezebb lesz rátalálni. Van persze korlátozott mód is a korhatáros tartalmak elrejtésére, illetve egy eszköz, ami képernyőidő alapján korlátozza a böngészést. 

A TikTok Family Pairing funkciójának nagy érdekessége, hogy a gyerekeknek is bele kell egyezniük minden korlátozásba, és ha meggondolják magukat, bármikor letilthatják a szülői beállításokat. A szülő pedig semmit sem tehet, csak kap erről egy értesítést. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.