Hirdetés

BlackBerryt csinál az iPhone-odból ez a billentyűzetes tok



|

Itt a megoldás, ha a tapizás helyett valami igazán fizikaira vágysz.

Hirdetés

Az eredeti iPhone 2007-es színre lépésekor még sokan kinevették az almás újdonságot, amiért az teljesen nélkülözte az akkori prémium mobilok elengedhetetlennek gondolt kellékét, a QWERTY billentyűzetet, ám végül Steve Jobséknak lett igazuk, hiszen 18 évvel később lényegében csak érintőképernyős okostelefonokat találunk a piacon.

A BlackBerry ugyan még egy darabig küzdött a fizikai gombok fennmaradásért, ám a szebb napokat látott márkát végül teljesen lemosták a pályáról a megváltozott felhasználói szokások. A jó hír, hogy egy új kiegészítővel most ötvözhetjük a két világot, vagyis az iPhone-okat és a klasszikus BlackBerryket idéző billentyűzeteket.

A Clicks Technology nevű startup ugyanis egy billentyűzetként funkcionáló tokkal állt elő, amit csak rá kell húznunk az iPhone-ra, és máris rendelkezésünkre áll a retro stílusú QWERTY gombsor.

Hirdetés

Az élénk sárga és szürke színekben kapható billentyűzet háttérvilágítással érkezik, és az iPhone saját akkujáról oldja meg az energiaellátást, vagyis a nosztalgiára vágyóknak biztosan fel kell áldozniuk valamennyit a gyári üzemidőből.

A hivatalosan Clicks Creator Keyboard néven futó termék az iPhone 14 Pro, 15 Pro és 15 Pro Max modellekkel kompatibilis. A könnyű felszerelést ígérő tok természetesen alaposan megnöveli a készülékek méretét, a 15 Pro Maxhez készült kiadás például már több mint 20 centiméter hosszú (204,1 x 80,1 x 11,05 mm). A kiegészítők szilikonból és polikarbonátból készülnek, a hátoldalukat pedig vegán bőr borítja.

Mindezért 139 (iPhone 14 Pro, 15 Pro) vagy 159 (15 Pro Max) dollárt kér a Clicks Technology, amit egyébként az 1,23 millió feliratkozóval bíró tech videós MrMobile, azaz Michael Fisher alapított. A szállítás kezdetét február 1-re ígéri a gyártó.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.