Hirdetés

Brutális akkumulátorral futott be a Garmin új, sporthoz szánt okosórája



|

A nem mindennapi akkuhoz természetesen nem mindennapi ár is társul.

Hirdetés

A Garmin új, mindenféle masszívabb sporttevékenységekhez szánt okosórája, az Enduro talán még az extrém sportokban kevésbé jártasakat is le fogja nyűgözni, már ha egy olyan eszközt keresnénk, ami nem merül le egyhamar.

Az amerikai cég alap üzemmódban max. 50, napelemes töltéssel akár 65 napos akkumulátor-üzemidőt ígér, de ez a szám GPS-üzemmódban 70 és 80 órára, míg energiakímélő üzemmódban 130 napra és egy teljes évre módosul. Tehát mondjuk ki: bírja szusszal.

Hirdetés

Az óra emellett 1,4"-es, napfényre optimalizált kijelzővel, pehelykönnyű, tartós, de rugalmas sportszíjjal, illetve terep- és ultrafutáshoz, túrázáshoz, sífutáshoz, biciklizéshez és más sportokhoz szánt specifikus funkciókkal bír.

Mindezen felül a mindennapokat megkönnyítő, más gyártóknál is jól ismert tulajdonságokat szintúgy megtaláljuk ebben a modellben, mint például az NFC (azon belül is az érintésmentes fizetés), a különféle okosértesítések, biztonsági és követési funkciók, a Garmin saját alkalmazásboltja, és még sorolhatnánk.

Igen ám, de cserébe alaposan meg is kérik ennek a sok jóságnak az árát: az acélszürke modellt 799 dollárért, a karbonszürke, DLC bevonató titánium változatot meg 899 dollárt vesztegetik, ami a hazai képviselet webshopjában 299 900, illetve 337 900 forintot jelent.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.