Hirdetés

Búvárkomputert varázsolt az Apple Watch Ultrából ez az új alkalmazás



|

Az Oceanic+ segítségével a mélységet is meghódíthatja az Apple legújabb okosórája.

Hirdetés

Habár az Apple Watch Series 8 az elmúlt évek talán legunalmasabb frissítése lett, a vele debütáló, kifejezetten a strapabírásra kihegyezett Apple Watch Ultra már tényleg feldobta a palettát, még ha ezért alsó hangon 420 ezer forintot is kell perkálnunk a cupertinóiaknak.

Az almás cég már az eszköz szeptemberi bemutatóján is megvillantott egy jelenetet, amelyben búvárkodás közben láthattuk a robusztus újdonságot, most pedig ténylegesen is megérkezett ez a képesség az okosóra eszköztárába.

Hirdetés

Az Apple a hivatalos blogján jelentette be a Huish Outdoorszal közösen fejlesztett Oceanic+ alkalmazást, amellyel akár egy búvárkomputert is helyettesíthetnek a mélység szerelmesei. Maga a Watch Ultra 40 méteres mélységig használható, az app pedig hasznos információkat jelenít meg a merülések során.

Az Oceanic+ folyamatosan tájékoztat a mélységről és a víz hőmérsékletéről, integrált iránytűt kínál és figyelmezteti a felhasználót, ha túl gyorsan süllyed vagy emelkedik. Az alkalmazás a merülések megtervezését is segíti egy komplett programmal, amely figyelembe veszi az áramlatokat, a hőmérsékletet, a látótávolságot és egyéb lényeges körülményeket.

Ingyenes felhasználóként ugyanakkor csak limitált képességeket kínál az app, aki teljesen ki akarja használni, az 5 dollárért 1 napos, 10 dollárért havi, 80 dollárért pedig éves hozzáférést szerezhet. Nagy kérdés persze, hogy a búvárok mennyire lesznek hajlandóak a bevált eszközeik kiváltására az Apple Watch kedvéért, de a Huish Outdoors valószínűleg eleve nem a profikat célozza az alkalmazással.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.