Hirdetés

Arany iPhone 38 millióért, vagy titán mobil Mike Tyson gatyájának darabkáival? Megveheted!



|

A vasöklű bokszoló, vagy épp Marilyn Monroe az orosz iPhone-pimpelő cég két új sztárja, de ha karácsonyi arany mobilt vennél igazi gyémánttal, az sem akadály.

Hirdetés

Extravagáns vagy csak ostobán ronda és drága? Az orosz Caviar luxuscég különleges, testre szabott prémium luxustermékeinél mindig felmerül ez a kérdés. Főleg, ha az árakat is mellétesszük, mert itt bizony milliókért lehet színarany hátlappal ellátott telefonokat venni, és ez még csak a kezdet, a díszítések terén is eléggé el tudnak szállni.

Hirdetés

Most például itt van a Superior széria, ami iPhone 11 Pro és iPhone 11 Pro Max modellekre épít, korlátozott mennyiségben. A sorozatot úgy hirdetik, hogy legendás személyeket idéznek meg rajtuk, természetesen a hozzájuk illő luxuskörülmények között. Most épp Iron Mike és Marilyn Monroe modellek érkeztek.

Az Iron Mike-ból mindössze 50 darab készül, ami nem véletlen, hiszen Mike Tyson is ennyiszer győzött a profi karrierje során. A dizájn már önmagában is sokkolóan hat, azonban a tudat, hogy Mike Tyson sportfelszerelésének darabjait a védőüveg alá építették, egyeseknek felbecsülhetetlen. Vagy mégsem: a 256 GB-os modell 5850 dollár, tehát nagyjából 1 730 000 forint. Tessék, felbecsülték nekünk.

Szintén titán és PVD használatával készült a Marilyn Monroe kiadás, itt viszont többek között még egy kirinit nevű különleges műanyagot is használtak, na és persze Marilyn Monroe ruhájának egy darabja is ott van az üveg alatt. A 64 GB-os modell ára 5100 dollár. Igen, ez is másfélmillió forint fölé csúszott.

Akinek egyik sem elég különleges vagy drága, az a Credo Christmas Star Diamond iPhone 11 Pro modellt 130 000 dollárért rakhatja zsebre.  A 38 és fél millió forintos apróság valódi arany hátlappal villog, és igazi gyémánt is kerül a napot imitáló középső foglalatba. A hülyének is megéri.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.