Hirdetés

ChatGPT kontra Bing kontra Bard: melyik mesterséges intelligencia a legjobb?



|

Próbára tették a három legismertebb mesterséges intelligenciát, az általános témáktól a véleményeken át a logikai feladványokig és a kódtörésig.

Hirdetés

Az idei év tagadhatatlanul legforróbb területe jelenleg a mesterséges intelligenciáké (MI). A sort az OpenAI által fejlesztett ChatGPT nyitotta meg, amely már olyan ütemben fejlődik, hogy a cég vezetője szerint is veszélyes lehet a társadalomra. A Microsoft a sokáig körberöhögött Bing keresővel emelte a tétet: az MI-funkciókkal felturbózott, a Windows Searchbe, de a Skype felületén és a SwiftKey okostelefonos billentyűzetszoftverben is használható chatbottal hamar egyértelművé tette, hogy ők is beszálltak az MI-forradalomba.

Az MI-apokalipszis harmadik "lovasa", a Google Bard, amely ugyan csúnyán leégett a hivatalos bemutatón, azóta azért igyekeznek kiköszörülni a becsületükön esett csorbát. De vajon melyik a legjobb a három közül?

Hirdetés

Gyere, és legyél te is PCW Max tag!

Olvasd tovább minden cikkünket és élvezd a tagoknak járó extra kedvezményeket egész hónapban akár egy pizzaszelet áráért!

Kipróbálom
Már előfizető vagyok, bejelentkezem
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.