Hirdetés

Cikkírói és videós pályázatot hirdet a PC World



|

Amennyiben otthonosan mozogsz a PC, a mobilok, a szoftverek és úgy általában a technológiák világában, valamint tisztában vagy az uralkodó iparági trendekkel, és úgy érzed, meg tudnád állni a helyed cikkíróként vagy videós tartalomgyártóként, akkor ez a felhívás neked szól.

Hirdetés

Rendszeresen kapunk levelet azzal kapcsolatosan, hogy mikor hirdetjük meg a következő cikkírói pályázatot, ami nagyszerű visszajelzés számunkra, hiszen láthatóan sokan szeretnének csatlakozni a csapathoz. Ezen felbátorodva döntöttünk úgy, hogy ismét lehetőséget adunk azoknak, akik hardverekkel és szoftverekkel álmodnak elektronikus bárányok helyett. Sőt, a korábbi alkalmaktól eltérően gondoltunk azokra is, akiket írói vénával talán nem áldott meg a sors, ellenben annál jobb érzékkel és adottságokkal rendelkeznek a videós tartalomgyártáshoz.

Hirdetés

Ha írásra adnád a fejed, fontos, hogy ismerd és megfelelően alkalmazd a nyelvtani és stilisztikai szabályokat, és kellő alapossággal nézd át a kezedből kiadott anyagot, hogy lehetőleg ne maradjanak benne elütések. Minden fontos tudnivalót megtalálsz a pcworld.hu/palyazat2020 oldalon - beleértve a választható témaköröket, a hírek és cikkek terjedelmét, felépítésük módját.

Videós pályázóként ugyanoda kell kattintanod, ám teendőidet néhány egérgörgetéssel lejjebb találod. Kérjük, hogy tartsd magad az ott leírtakhoz, semmi értelme például félórás videóval bajlódnod, amikor csupán 4-6 perceset szeretnénk.

A pályaművek beküldési határideje 2020. decembet 15-e, e-mailben várjuk a cikkeket és a YouTube-ra feltöltött (nem nyilvános) videók linkjét a palyazat2020@pcworld.hu címre.

Eredményt pedig december 31-én hirdetünk a PC World Online-on, azaz itt. Azok kedvéért pedig, akiknek csak egy apró kis lökés, némi noszogatás hiányzik, hogy rászánják magukat a jelentkezésre, értékes nyereményeket is felajánlunk.

A miénkkel párhuzamosan elindult a GameStar pályázata is, ugyancsak cikkírói és videós kategóriában, ha tehát vonzóbbnak találod a játékokat, mint az azok futtatásához elengedhetetlen hardvereket és szoftveres környezetet, ne habozz, próbáld ki magad náluk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.