Hirdetés

Clubhouse-riválist indított a Spotify



|

Bekapcsolódhatunk a Spotify Greenroom szobáiba, hogy ismeretlenekkel beszélgessünk zenéről, sportokról, kultúráról.

Hirdetés

Valamivel több mint egy éve jelent meg és azóta is fejlődik, terjeszkedik a Clubhouse, de még mindig nem érhető el mindenhol és mindenki számára. Ezt meglovagolva a többi közösségi médiás cég elkezdte fejleszteni saját megoldását, egyebek mellett a Facebook, a Twitter, a Discord, a Reddit és a Slack is jelezte, hogy alternatívát fog nyújtani. 

A Spotify márciusban jelentette be terveit, és most elindult a Spotify Greenroom nevű szolgáltatás, mely a Locker Room alkalmazásra épül, amit a cég által korábban felvásárolt Betty Labs készített.

Hirdetés

A Greenroom segítségével élőben beszélgethetünk mindenféle témákról. Bár külön alkalmazást kell letöltenünk a használatához, elég a Spotify fiókunkba belépni, de még ez is opcionális. Indításkor kiválaszthatjuk, mire vagyunk kíváncsiak. 

A beszélgetéseket rögzíthetjük és podcastként adhatjuk ki, a Spotify pedig a tartalomgyártók számára külön alapot hoz létre.

A Greenroom app már világszerte elérhető iOS-re és Androidra is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.