Hirdetés

Csábító okostelefont mutatott be a Huawei



|

120 Hz-es képfrissítést és kiemelkedő éjszakai fotós és videós funkciókat ígér a Huawei nova 9.

Hirdetés

Nem nyugszanak az okostelefongyártók: az elmúlt hetekben számos új készüléket ismerhettünk meg, köztük a Google-féle Pixel 6-tal. Ezzel veheti fel a versenyt a Huawei nova 9, ami hasonló áron érkezik Európába, és vonzó lehet a felső középkategóriás eszközökben gondolkodók számára.

A Huawei okostelefonja elsősorban a kamerájával emelkedik ki (legalábbis papíron), amit négy egység alkot. A fő lencse egy 50 MP-es RYYB Ultra Vision kamera 1/1,56 hüvelykes érzékelővel, mely magas fényérzékenységet biztosít, és ezt egészíti ki egy 8 MP-es ultraszéles, egy 2 MP-es mélységi és egy 2 MP-es makrókamera. Előre egy 32 MP-es szelfikamerát szereltek. A gyártó állítása szerint éjszakai fotózás és videózás során is remek minőséget kapunk.

Hirdetés

A készülék maga könnyű, 175 g-os. Kijelzője 6,57 hüvelykes, támogatja a 120 Hz-es frissítést, a 300 Hz-es érintésérzékelést, belül pedig egy Snapdragon 778G 4G chip dolgozik - az 5G-ről így le kell mondanunk, ahogy a Google szolgáltatásairól is.

Az áramellátást egy 4300 mAh-s akkumulátor biztosítja, ami 66W-os gyorstöltéssel 38 perc alatt feltölthető.

A készülék a mai naptól elérhető 189 990 Ft-os ajánlott fogyasztói áron. November 11-ig egyes hazai viszonteladók egy FreeBuds 4-et is adnak mellé.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.