Hirdetés

Csak pár ezer forintba kerül a Vodafone új, korlátlan mobilnetes csomagja



|

A kedvezményes konstrukció akár az otthoni internetet is leválthatja.

Hirdetés

Lényeges átalakítások zajlanak a január óta állami tulajdonban működő Vodafone Magyarország portfóliójában, melyek keretében a cég még áprilisban jelentette be a lakossági mobilinternetet biztosító Go-díjcsomagjai megújítását, elhozva az előfizetőknek a hónapról hónapra átvihető "gördülő"  adatforgalmat.

Most pedig egy újabb átalakítást jelentett be a szolgáltató, amely ezúttal a csak mobilinternetet kínáló SIM-kártyákhoz biztosított konstrukciókat érinti.

Hirdetés

Ennek jegyében a Vodafone kivezette a korábbi Start+, a Mobilnet Medium+ és Mobilnet 150 GB csomagokat, a helyettük pedig két lehetőség közül választhatunk.

"Azok a lakossági ügyfelek, akik tablethez, laptophoz vagy más hordozható eszközhöz igényelnek internetelérést, ezáltal két díjcsomag közül, a belépő szintű Digitális Jólét Alapcsomag 5GB és az új 4990 Ft/hó áron elérhető Mobilnet XXL korlátlan belföldi adatkeretű díjcsomag közül választhatnak a Vodafone Magyarország hordozható mobilinternet kínálatából."

- írja a 70-es szolgáltató közleménye. A havi 1990 forintért kínált 5 GB-os alapcsomag korábban is elérhető volt, a valódi újdonság így a korlátlan Mobilnet XXL konstrukció. A hordozható mobilinternet előnye, hogy a kizárólag internetes adatforgalmat biztosító kártyák bármilyen SIM-képes eszközzel, így például  táblagépekkel és WiFi hotspotokkal is működnek, és szerelés vagy technikusi segítség nélkül, azonnal létrehozzák a nem helyhez kötött kapcsolatot.

A Vodafone egyúttal felhívja rá az ügyfelek figyelmét, hogy akik hordozható mobilinternet szolgáltatásuk mellett otthoni vezetékes előfizetéssel is rendelkeznek, a Vodafone ONE ajánlata keretében kedvezményekre és előnyökre is jogosultak, amelyekről itt tájékozódhatnak az érintettek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.