Hirdetés

Csaknem kétszer annyiba kerül a Gucci AirPods Max tokja, mint maga a fejhallgató



|

A luxusmárka saját megoldással siet azok sietségére, akik túl szerénynek találják az Apple gyári tokját.

Hirdetés

Az Apple vezeték nélküli fülese, a 2016-ban piacra dobott AirPods óriási sikert aratott, így az évek során tovább bővült a paletta, és előbb megkaptuk a prémium AirPods Prót, majd 2020-ban az AirPods Max fejhallgatót is.

Az idehaza 235 ezer forintba kerülő modellt rengeteg kritika érte, amiért a cupertinóiak ceruzája még a szokásosnál is vastagabban fogott az árazáskor, s ezen még az sem enyhít, hogy egy pofás védőtok is jár mellé. Van azonban egy réteg, akik szeretnek kifejezetten sokat költeni, nekik pedig most a Gucci hozta el a megváltást.

Hirdetés

A francia Kering szárnyai alá tartozó luxusmárka ugyanis nemrég bemutatta az "Ophidia" fantázianevű tokját, melyet kifejezetten az AirPods Maxhez szántak. A környezetbarát anyagokból készült, nőknek kínált táska rutinszerűen hozza a brand kötelező stílusjegyeit, és még egy vállra akasztható pánttal is ellátták.

Abba inkább ne menjünk bele, hogy miért lenne praktikusabb egy külön táskában cipelni a fejhallgatót, hiszen az ilyen termékek elsősorban a láthatóságról szólnak, ebben az esetben pedig leginkább arról, hogy még egy holmin ott viríthasson a jól felismerhető Gucci-logó.

"Az életmód-termékek a Gucci lencséjén keresztül szemlélik a mindennapokat. Ez az AirPods Max tok a múlt öröksége ihlette dizájnelemek révén egyesíti a vintage és a kortárs világot. A múlt és a jelen kontrasztjával játszva a kiegészítő belsején a "Hodiernum" felirat olvasható - egy latin szó, amely annyit tesz, hogy "a jelenhez tartozni".

- szól a Gucci filozófiai magasságokat sem nélkülöző kedvcsinálója. Aki így szeretné kifejezni a jelenhez tartozását, nem mellesleg eldicsekedhet majd azzal is, hogy közel két almás fejhallgató árát költötte egy tokra, az Ophidia ugyanis 920 dollárba kerül, míg magáért az AirPods Maxért "csak" 549 dollárt kér az Apple.

A 300 ezer forintot súroló összegért persze nem csak egy tokot kapunk, hiszen ha jobban megnézzük, AirPods Max helyett elférhet benne egy kisebb (természetesen Gucci) pénztárca, a Caviar Mike Tyson gatyájával díszített luxus-iPhone-ja, vagy akár egy banán is, ha esetleg rajongunk az egzotikus gyümölcsért.

Viccet félretéve, akit érdekel a termék, ne döngessen a sarki Gucci ajtaján, az Ophidia ugyanis csak a webshopon érhető el, akár havi törlesztéssel is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.