Hirdetés

Csendben meg is érkezett a Motorola olcsó mobilja



|

Nem jelentették be külön a megjelenését, de van, ahol már meg lehet venni a Motorola Moto E32-t.

Hirdetés

Több új modellről is szivárogtak ki információk a Motorola háza tájáról, így némileg meglepő volt, mikor nemrég egyedül az Edge termékcsalád új tagját leplezte le a gyártó. Az egyik, korábban kiszivárgott modellnek nem is adatott meg a tizenöt perc hírnév, és a Motorola egyszerűen anélkül piacra dobta, hogy hivatalosan bejelentette volna. Legalábbis erről lehet szó, ugyanis a gyártó belga webáruházában már kapható is a Moto E32, aminek a tulajdonságai szinte teljesen megegyeznek a korábban kiszivárgott specifikációkkal.

Hirdetés

Ennek megfelelően tényleg a Unisoc T606-os chipje adja a telefon teljesítményét, amiben 4 GB RAM és 64 GB tárhely kapott helyet, más konfigurációt nem is választhatunk. A kijelző végül 6,5 hüvelykes lett, a 90 Hz-es képfrissítéssel működő LCD panel felbontása pedig 720x1600 pixel. A nem hivatalos információk pontosnak bizonyultak a Motorola Moto E32 kamerarendszerét illetően is, a 16 megapixeles fő kamerát két 2 MP-s szenzor egészíti ki, az egyikük makro-lencsével lett szerelve, a másik pedig mélységérzékelőként szolgál.

Az 5000 mAh kapacitású akkumulátorról szóló pletykák szintén megerősítésre kerültek, viszont a töltéssel kapcsolatos információk csak részben. A készülékhez ugyan tényleg csak egy 10W-os töltőt ad a Motorola, ahogy az kiszivárgott, viszont egy másik kiegészítővel az USB-C porton keresztül akár 18 W-os teljesítménnyel is tölthetjük a Moto E32-t. A telefon háza, ami IP52-es, azaz cseppálló besorolást kapott, két színben lesz elérhető, a már most megvásárolható ezüsthöz egy szürke változat csatlakozik majd. Ami pedig a szoftvert illeti, Android 11-gyel rajtol el a Motorola új megfizethető modellje, de nem kizárt, hogy ezt később frissíthetik majd a tulajdonosok a 12-es verzióra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.