Hirdetés

Csúcshangzással tarolna az Apple HomePod hangszórója



|

Átlag feletti hangzást kínál a Siri-alapú otthoni hangszóró.

Hirdetés

Az Apple a pletykáknak megfelelően tegnap este végre bemutatta az első Siri-alapú otthoni hangszóróját. Ez lett a HomePad, ami bár megkésett próbálkozás az Amazon Echo 2014-es debütálását figyelembe véve, az Apple azért tartogat néhány meglepetést. 

Hirdetés

A HomePod olyan hangzást kínál, amit alapvetően egy csúcskategóriás rendszertől kapnánk (például a Sonostól), de kombinálja az Amazon Echo vagy mondjuk a Google Assistant okosságaival mindezt. 

A legfontosabb, hogy az Apple rendszerének a része, tehát ideális választás az iPhone, iPad és Mac készülékek mellé. 

A Hey Siri kifejezéssel kelthető életre, vezérli az okosotthonba való eszközöket, amelyeket az Apple HomeKit rendszerére építenek. Streameli a zenéket az Apple Musicról, továbbá támogatja a híreket, forgalmi jelentéseket, tőzsdei információkat, ébresztőket és időzítőket, a fordításokat és még sok mást. Képes válaszolni a kérdésekre is, a hangokat 6 mikrofon figyeli. 

A hangzásról pedig 7 darab beamforming-képes sugárzó gondoskodik, a HomePod a szobák alakjához igazítja még a hangzását is. Támogatja az AirPlay 2-t is, vagyis több vásárlása esetén a teljes házat le lehet fedni vele. 

Decemberben Amerikában, Nagy-Britanniában és Ausztráliában jelenik meg, idővel más piacokra is eljut. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.