Hirdetés

Csúcsteljesítményű gamer monitort villantott az MSI



|

A modell számos modern megoldással és egy új technológiával szolgálja ki a játékos célcsoportot.

Hirdetés

Az MSI bemutatta a legújabb gaming monitorját, amelyet a világ első HMI monitorjaként emleget. A 38 inch átmérőjű hajlított Optix MEG381COR Plus kifejezetten a játékos célcsoport számára készült, a magas teljesítmény mellett pedig több hasznos funkcióval is rendelkezik.

A HMI vagyis "human computer interaction" technológia lényege a gyártó megfogalmazásában, hogy egy kapcsolónak köszönhetően roppant egyszerűen lehet a monitor beállításait finomhangolni az ideális játékélményhez.

Hirdetés

Az MSI Optix MEG381COR Plus IPS technológiával készült, 3840x1600 felbontás megjelenítésére képes 1000:1 kontrasztaránnyal és 600 nites fényerővel. A monitor DisplayHDR 600 hitelesítést is kapott, emellett támogatja az Nvidia G-Synch Ultimate-et is. Az Optix 175 MHz-es képfrissítésre képes 1 ms válaszidővel, játékokhoz tehát adottak a nagyszerű feltételek.

A monitor két HDMI 2.0-t és egy DisplayPort 1.4-et, három USB-A 3.2 és egy USB-B 3.2 portot kapott, illetve jack csatlakozóval kapcsolhatóak rá a különböző audio eszközök.

Az MSI Optix MEG381COR Plus megjelenési dátuma és várható ára egyelőre még nem ismert, vélhetően a következő hónapokban ezeket is bejelenti az MSI.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.