Hirdetés

Darabokra szedték a Google Pixel 5-öt



|

A kiálló kijelzővel kapcsolatos hibajelentések után nagy meglepetést jelentett, hogy a Pixel 5 képernyőjét több fül is rögzíti a készülékházhoz.

Hirdetés

Eljött az ideje, hogy valaki a Google Pixel 5 okostelefonját is darabokra szedje. A boncolós videó sokakat érdekelt, már csak azért is, mert nincs Pixel komoly hardverhiba nélkül. Ezúttal egyes modelleknek kiáll a kijelzője a készülékházból, ami nem csak csúnya hatást kelt, de a vízállóságot is megszünteti feltehetően. Azt nem tudni, hogy a probléma mennyire kiterjedt, a videón látható modellt mindenesetre nem érinti. 

Hirdetés

A szétszerelés ráadásul nagy meglepetést is okozott, mert kiderült, hogy a képernyőt eleve nagyon nehéz kiszedni, azt ugyanis külön fülek is rögzítik a sok ragasztó mellett. Az viszont nem derült ki, hogy a hibás modellekkel mi történhetett - ha valaki kiálló kijelzős modellt kap, garanciában cseréltesse mielőbb. 

A Google hivatalosan továbbra sem foglalt állást a hibás modellek ügyében. A Pixel 5 egyébként meglehetősen moduláris belül, így a javíthatóságára nem lehet panasz, nem kell majd kidobni, ha egy-egy alkatrészt cserélni kell benne idővel a szervizben. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.