Hirdetés

Darth Vaderről mintázott gamer székbe ültetne minket a noblechairs



|

Új kiadásban jelent meg a noblechairs jól bejáratott HERO széke.

Hirdetés

Az idei Star Wars-napon, vagyis május 4-én jelentette be a gamer székekkel foglalkozó noblechairs, hogy a Lucasfilmmel közösen hoznak majd nekünk a messzi-messzi galaxis alapján készült újdonságokat.

A kollaboráció részeként kaptunk már Boba Fett-széket és egy olyat is, ami a rohamosztagosok előtt tisztelgett. Közben pedig megérkezett az újabb spéci ülés, amelyről már egy legendás Sith nagyúr köszön vissza ránk.

Hirdetés

A noblechairs HERO Gaming Chair - Darth Vader Edition értelemszerűen fekete színben pompázik, és több eleme is emlékeztet arra, hogy kiről mintázták a dizájnt. A háttámla elején megtaláljuk a Vader páncéljáról ismerős, színes apróságokat, a hátulján pedig a nagyúr legendás sisakja díszeleg. Persze még egy jókora Star Wars logó is elfért a széken, hátha valaki nem tudja, honnan is ismerős ez a Darth Vader nevű fickó.

Funkciók terén nem mutat sok újdonságot a szék, de ez nem is probléma, hiszen állítható magasságával, deréktámaszával, 4D-s kartámaszával és dönthető háttámlájával ez a HERO is egy kifejezetten kényelmes darab.

A noblechairs újdonságát már elő lehet rendelni 424,99 fontos áron, ami több mint 196 ezer magyar forint. Nektek megérne ennyit egy Darth Vader-szék?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.