Hirdetés

Decemberben kap Oreót az Xperia XZ Premium



|

A Sony megerősítette, hogy az Xperia XZ Premium hamarosan megkapja az új Androidot.

Hirdetés

Bár a Sony nem igazán tud a mobilos piac élmezőnyében harcolni, nagyon sokan várják, hogy elárulja, mikor frissíti Android 8.0 Oreo rendszerrel a meglévő okostelefonjait. 

Hirdetés

Mindeddig valószínűleg azért nem érkezett hír a frissítésekkel kapcsolatban, mert maga a Sony sem tudta, hogy mikor adhatja ki az Oreót az egyes modellekre. 

A jó hír az, hogy vannak fejlemények: a Sony Mobile Japan nemrég megerősítette, hogy az Xperia XZ Premium decemberben már megkapja az Android 8.0 Oreót. 

Természetesen van rá esély, hogy decemberben vagy akár már előtte a világ legtöbb részén frissül az Xperia XZ Premium, nem csak Japánban. 

Egyelőre egyetlen másik Xperia okostelefonnál sem erősítette meg a Sony, hogy a következő hónapokban megkapja az Oreo rendszert. Valószínűleg azonban nem ez lesz az egyetlen. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.