Hirdetés

Decibelt az adóhivataltól - prémium hangcuccokat árverez a NAV



|

Izgalmas árverés van kilátásban a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnál az audiofilek számára.

Hirdetés

A különböző állami szervek árverései gyakran tartogatnak igazi kincseket, így sokan vannak, akik napi szinten bújják a kiírásokat a jobbnál jobb zsákmány reményében. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal most tálcán kínálja a lehetőséget az érdeklődőknek, és a Facebookon harangozta be a következő ígéretes licitversenyt.

A hamarosan induló árverésen a hangtechnikai felszereléseké lesz a főszerep, a kiírás alapján pedig bőven akadnak izgalmas tételek a repertoárban.

Hirdetés

Az adóhivatal posztja kifejezetten "prémium kategóriás" eszközöket említ, olyan márkákat emelve ki, mint a Magnat, a KEF, az Audio Pro és a NAD.

"Dübörög a hivatal következő árverése: hangfalakból, mélysugárzókból, különböző audiotermékekből és a hozzá tartozó kiegészítőkből akad bőven választék. A házibulik, nagyobb rendezvények hangosítására alkalmas szettekre augusztus 22-től négy napig lehet ajánlatot tenni."

- áll az adóhatóság posztjában, amely a "Vegyen decibelt a NAV-tól!" felhívással igyekszik kedvet csinálni az üzlethez. Az adóhivatal közel félmilliárd forintra teszi az áruk összértékét, a termékek előzetes megtekintésére augusztus 17-én és 18-án lesz lehetőség Budaörsön, a Gyári u. 2. alatt.

A licitálás a Facebookon is említett augusztus 22-i napon indul, reggel 8 órakor. Bővebb információt a NAV árverési felületén találhatnak az érdeklődők, ahonnan az árverésre bocsátott hangtechnika részletes listája is letölthető. A licitnek ugyanakkor nem érdemes néhány húszezressel a zsebünkben nekifutni, a termékek ugyanis külön csomagolva, de egyetlen szállítmányként várják az új gazdájukat, 234 millió forintos kikiáltási áron.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.