Hirdetés

A deepfake a hangutánzó humoristákat is hitelesebbé teszi



|

Jim Meskimen 17 híres ember hangján olvassa fel versét a kézmosás fontosságáról, de csavart még egyet a videóján.

Hirdetés

Rettenetesen ijesztő és hátborzongató dolog a deepfake, sokszor nem lehet megkülönböztetni egy manipulált videót egy valóditól. Az alábbi videó esetében azért könnyű észrevenni, hogy valami nem stimmel a színészek arcával, pláne hogy tudjuk, mindegyik Jim Meskimen fejére lett ráhúzva.

Hirdetés

A humorista 17 ismert színész hangját imitálva és arcát használva állította össze a két és fél perces anyagot. A legtöbb esetben a fejforma árulkodik, de Morgan Freemant a bőrszín is lebuktatja - nem véletlenül hagyta utoljára. Persze eleve igyekezett kiemelni, hogy deepfake-ről van szó, hogy tényleg senki ne zavarodjon össze.

A deepfake-ről, működéséről és veszélyeiről ebben a cikkben írtunk részletesen.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.