Hirdetés

Több városban is leállt a Digi internetszolgáltatása



|

Az ország több pontján is tapasztalható a hiba.

Hirdetés

A Digi Facebook oldalára több budapesti kerületről, valamint vidéki nagyvárosokból is érkeztek bejelentések, amelyek alapján például Szegeden, Pécsen és Miskolcon is nagy a baj.

Hirdetés

Központi hiba állhat az országszerte tapasztalható internetleállás mögött, ami azonban nem terjed ki a Digi televíziós szolgáltatásaira. Nagy esély van rá, hogy névszerver probléma állhat a dolog mögött. Jelenleg a Digi 1272-es ügyfélszolgálati telefonszáma elérhetetlen, annyira leterhelt a vonal, valamint a szolgáltató weboldala is nagyon lassan tölt csak be. 

Ha tehát nektek is a Digi az internetszolgáltatótok és elment a net, akkor a hiba nem nálatok van. Nem tehettek mást, mint türelemmel vártok a javításra. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.