Hirdetés

Digitális társat alkothatunk magunknak egy magyar cég találmányával



|

A CreatIT Hybri nevű megoldása egy headset segítségével teszi lehetővé, hogy digitális partnert készítsen magának az, aki ilyesmire vágyik. Jelenleg kalapoznak a megvalósításhoz.

Hirdetés

Az utóbbi években nagy divat lett, hogy mindenből legyen digitális változat. Társakból eddig nem nagyon volt ilyesmi, de most a CreatIT magyar fejlesztőcsapat betöltené ezt az űrt, és lehetővé tenné, hogy digitális társat, társaságot hozzon magának létre bárki, akár élő, akár már meghalt, akár kitalált személy formájában.

Ezt aztán a virtuális vagy a kiterjesztett valóságban lehetne nézni, egy headseten keresztül, amely egy dedikált appon csatlakozik a mobilhoz. 

Mostanra a Hybri Kickstarter-projektje is elindult, itt gyűjtenek pénz arra, hogy a prototípusból kész termék készülhessen. A kampány során 49 dollárért lehet az appot előrerendelni, a headsettel együtt már 249 dollárt kell fizetni. 

Hirdetés

Elvileg jövő decemberben indulhatnak a kiszállítások, ehhez 250 ezer dollárt kellene összegyűjteni. 

A kész app majd néhány kérdés megválaszolása után állítja össze a személyre szabott virtuális partnert, amit később testre lehet szabni, illetve alternatívaként be is lehet majd szkennelni valós személy arcát is a rendszerbe, hogy így maradhasson meg a virtuális kapcsolat.

Egyelőre több kérdésünk van, mint válaszunk, ha sikerül elérni a célt, egészen biztosan foglalkozunk még ezzel a termékkel.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.