Hirdetés

Dinamikus hátteret csinál fotóinkból az androidos Google Fotók



|

Élő háttérképes funkcióval újított Androidon a Google Fotók, ráadásul véletlenszerűen, a mi könyvtárunkból választ.

Hirdetés

A Google Fotók jövőre részben már fizetős lesz, ennek ellenére valószínűleg a legjobb fotós szolgáltatás marad még a megváltozott feltételek mellett is. Az androidos app például most élő háttérképes funkcióval frissített, ami az emlékeinket tudja megjeleníteni a mobil főképernyőjének kijelzőjén.

Hirdetés

A legújabb frissítés elvileg már úton van minden felhasználóhoz. Amint alkalmazzuk az élő háttérképet, a funkció a mi könyvtárunkból, véletlenszerűen válogat ki fotókat, hogy nap közben az emlékeinket nézegethessük. 

A funkció minden alkalommal hátteret cserél, amikor a kijelzőt bekapcsoljuk. A Pixel mobilokon a főképernyőt és a zárolt képernyőt egyaránt támogatja az újítás. 

Az eddigi visszajelzések szerint bár az ötlet kiváló, előfordul, hogy a megvalósítás nem tökéletes: az eredmény jobb is lehetne, ha nem a teljes könyvtárból válogatna az app, hanem mondjuk albumokból vagy a fent látható emléktörténetekből is képes lenne a mutatványra. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.