Hirdetés

Discordosodik a Facebook Messenger



|

Számos olyan funkció érkezik a Facebook üzenetküldő alkalmazásába, amit egyértelműen a Discordtól lestek el.

Hirdetés

A közösségi oldalak világában most (egész pontosan azóta, hogy a Snap kitalálta a sztorikat) az a trend, hogy a platformok egymástól nyúlnak trendi funkciókat, így igyekeznek versenyképesek maradni. Mikor a TikTok belépett a piacra és magához csábított több millió felhasználót, mindenki a véletlenszerűen ajánlott tartalmakban látta a jövőt, de lehet, hogy igazából nem pusztán ez a platform sikerének kulcsa, és ha a mindenféle kéretlen videók között elvesznek a felhasználókat érdeklő tartalmak, tovább csökken majd az Instagram és a Facebook elérése. Ezt a közeljövőben tisztábban fogjuk majd látni.

Most egy másik népszerű közösségi felület adott ihletet a Meta közösségi chateknek nevezett újításához.

Hirdetés

A Discordot idéző funkciónak köszönhetően a nagy Messenger csoportokban kategorizálhatjuk a beszélgetéseket témák szerint, létrehozhatunk audió- és videócsatornákat, ahova bárki bármikor becsatlakozhat, valamint kizárólag adminok számára fenntartott és a mindenkit érintő bejelentéseket mutató csatornákat is.

Ha hozzánk hasonló érdeklődésű felhasználókkal szeretnénk diskurálni, csatlakozhatunk egy csoporthoz (mint egy Discord szerverhez), és részt vehetünk a beszélgetésekben idegenekkel. Az adminok moderátori eszközöket is kapnak, hogy ne szabaduljon el a pokol. A funkció heteken belül elérhetővé válik mindenki számára.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.