Hirdetés

Dizájnt váltott a Samsung Galaxy Note 9



|

A jelentések szerint két hetet késik az új modell, ugyanis változtattak a kinézetén.

Hirdetés

Az eddigi beszámolók alapján a Samsung úgy készült, hogy július végén jelenti be a Galaxy Note 9-et. A The Bell forrásai szerint ez már nem így van, ugyanis az utolsó pillanatokban változtattak a készülék kinézetén. 

Hirdetés

A jelentés szerint Lee Jan-Yong, a Samsung alelnöke számos boltot meglátogatott Kínában, ahol a rivális készülékeket nézte meg. Ezután azt vette észre, hogy azoknak a modelleknek jobb a fogása, kevésbé csúszósak. Ennek fényében arra kérte a mérnököket, hogy a kijelző üvegét 0,5 milliméterrel vékonyítsák. Mindennek a hatására a készülék két hetet csúszik. 

Ha valóban ez a helyzet, akkor augusztus elejére várhatjuk a bemutatót, vagyis az megint egybeesne a szokásos menetrenddel. A megjelenést pedig augusztus végére várhatnánk. 

Az eddigi információk szerint a Galaxy Note 9 alapvetően minimálisan frissül csak a tavalyi zászlóshajóhoz mérten. A kijelző mérete minimálisan, 6,32 hüvelykről 6,38 hüvelykre nőne. Belül az Exynos 9810-es chipre számíthatunk, 6 GB RAM-mal és 128 GB tárhellyel. Fontolgatják elvileg az 512 GB-os tárhelyet is. 

A korai megjelenés azért kedvezhet a Samsungnak, mert nem csak az új iPhone-ok érkeznek szeptemberben, de az LG V20 és a Huawei Mate 20-as széria is ősszel debütálnak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.