Hirdetés

Döbbenetes hibát kellett javítson az iOS-ben az Apple



|

December 2-től kezdve számos iOS 11.1.2-t futtató iPhone folyamatos összeomlástól és újraindulástól szenvedett.

Hirdetés

Az iOS 11.1.2 olyan súlyos hibát rejtett magában, ami az iPhone készülékeket világszerte érintette. Sajnos december 2-vel kezdődően minden olyan iPhone állandó összeomlástól kezdett szenvedni, amelyre időalapú helyi értesítés érkezett, például ismétlődő emlékeztetők formájában (a meditációs appok például ilyet használnak). 

Hirdetés

Az Apple első gyorssegélye az volt, hogy mindenkinek azt tanácsolta, állítsa vissza a dátumot néhány nappal. Ez persze egyes appokban komoly gondokat okozott, hiszen az appok szerverein beállított dátum eltért, vagyis az alkalmazások többé nem működtek. Mások az értesítéseket és az appok háttérben való frissítéseit tiltották le. 

Az iPhone-történelem egyik legbizarrabb hibáját aztán végre megoldotta az Apple, miután gyorsan kiadta az iOS 11.2-t is. A folyamatos összeomlásokat ez a frissítés már javítja, tehát nem indul majd újra állandóan az iPhone. 

Ha valakinek az iOS 11-et futtató eszköze váratlanul (vagy állandóan) újraindul december 2. óta, akkor próbálja meg azt frissíteni az iOS 11.2-re. A letöltés és telepítés gomb megnyomása után a letöltés akkor is folytatódik, ha a készülék később újraindul. Aki nem tud frissíteni, az elsőként a beállításokban tiltsa le minden egyes appnál az értesítéseket, és azután próbálkozzon. 

Az iOS 11.2 további újdonsága, hogy már 7,5 wattos vezeték nélküli töltésre is alkalmas az iPhone 8, az iPhone 8 Plus és az iPhone X, a videofelvételek stabilizációja fejlődött, van új Podcastok app és az iPhone X három új élő hátteret is kapott. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.