Hirdetés

Drágábban futott be a Galaxy S23 FE, mint a Samsung ígérte



|

Végül mégsem a hivatalos bemutatón elhangzott áron kapható a Samsung Galaxy S23 FE.

Hirdetés

A Samsung még 2020-ban indította útjára a csúcskategóriás Galaxy S-széria jóárasított kiadásának szánt FE sorozatot, amely mindössze két generáció után parkolópályára került. Habár az S22 FE kimaradásával egy ideig úgy tűnt, hogy a modellcsaládnak végleg befellegzett, nemrég mégis leleplezték a legújabb kiadást a Galaxy S23 FE képében.

A hamvaiból feltámadt készülék egy tisztességes felső-középkategóriás ajánlatnak tűnt a maga beharangozott 599 dolláros fogyasztói árával, ám furcsa módon a Samsung végül mégsem annyiért dobta piacra, mint ígérte.

Hirdetés

Elsőként a Digital Trends szúrta ki, hogy a Galaxy S23 FE nem az előre belengetett 599, hanem 629 dollárért került boltokba az Egyesült Államokban. Az átszámítva durván 11 ezer forintos különbség persze nem tolja teljesen más kategóriába az új mobilt, de ettől függetlenül váratlan az áremelés, hiszen a gyártók általában tartani szokták magukat az általuk megszabott árcédulához.

Akárhogy is legyen, aki befizet az S23 FE-re, annak Európában a Samsung saját fejlesztésű Exynos 2200-as processzorával kell majd beérnie, míg az USA-ba a Qualcomm 2021-es prémium erőforrásával, a 8 Gen 1 chippel szállítja a készüléket a cég. Ami a többi lényegi specifikációt illeti, a 6,4 hüvelykes AMOLED kijelzővel szerelt modell 8 GB memóriát és 128 vagy 256 GB térhelyet kínál, a képalkotásról pedig egy háromlencsés (50/8/12 MP) hátlapi kamera gondoskodik.

A Samsung Galaxy S23 FE hazai ára továbbra sem ismert.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.