Hirdetés

Drogozással vádolják Elon Muskot, ráadásul nem is akárkik



|

Elon Musk jelen állás szerint mindent tagad.

Hirdetés

Wall Street Journal nemrég egy hosszabb írást közölt arról, hogy a SpaceX és a Tesla vezetőségét nagyon aggasztja Elon Musk viselkedése, egészen pontosan az, hogy rendszeresen használ kokaint, LSD-t, ecstasyt és varázsgombát, azaz masszívan drogozik. A WSJ korábban egyébként már arról is cikkezett, hogy Musk ketamint szed depresszió ellen.

Mondanunk sem kell, hogy a WSJ forrásai nevük elhallgatását kérték, de elvileg közel vannak a tűzhöz a lapnak nyilatkozók. A vádak szerint Musk egyébként nem egyedül szokott drogozni, a bulikban testvére, Kimbal, valamint a SpaceX egyik igazgatósági tagjával, Steve Jurvetson is csatlakozik hozzá a tiltott szerek élvezetében.

Hirdetés

A cikk megjelenése után Musk minden vádat tagadott és felhívta a figyelmet arra, hogy miután még anno 2018-ban Joe Rogan podcastjában marihuánát fogyasztott, önként vállalta, hogy az elkövetkező három évben véletlenszerű drogteszteknek veti alá magát, ezzel is bizonyítva, hogy nem nyúl semmiféle kábítószerhez.

Mondjuk ez a három év már bőven eltelt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.